Burlesque act, Burlesque actsBurlesque acts

Zoekt u een Burlesque act voor uw feest?

Onze shows zijn te boeken van een kort intermezzo tot een complete show van een uur. Verspreid over de avond, maar ook een avondvullende combinatie van meerdere shows behoort tot de mogelijkheden.
Een gevarieerd klein Burlesque theater op uw feest! Onze danseressen nemen het publiek mee naar de jaren ‘30, de tijd van de Burlesque shows, champagne, jazz, sigaren, Vaudeville en maffia!
Bij ons kunt u boeken: Burlesque goochelaars, Burlesque acrobaten, Burlesque vuurspuwers, Vaudeville acts, gedachtelezers,een Crystal gazer (waarzegster uit de jaren ‘30), circusnummers, aerial acts, etc.

Zoekt u bijvoorbeeld een showgirl die danst in een champagne- of een martiniglas voor uw feest? Zoek niet verder, want u heeft haar gevonden!
Boek bij ons een stijlvolle Burlesque act voor uw evenement of personeelsfeest met als thema Bal Masqué, Burlesque of The Roaring Twenties!


Champagneglas act / Martiniglas act


Champagneglas act / Martiniglas act
Burlesque danseres en ons geweldige, life size champagneglas.Boek bij ons dezezeer populaire Burlesque act!

Een sexy danseres in een champagneglas: de ultieme show voor uw Burlesque of variété avond!

Een bijzondere show voor uw gasten is deze spetterende act in een groot champagneglas; een eye catcher voor op uw feest! Gegarandeerd succes! Verbaas uw gasten met deze unieke, glamoureuze en luxueuze act! De ultieme show voor een Burlesque avond! Ons champagneglas kan worden gehuurd met of zonder Burlesque danseres. Zoekt u Burlesque danseressen voor een unieke show? Zoek niet verder, want u hebt deze gevonden! Onze Burlesque champagneglas act is de beste act voor een Burlesque avond, Great Gatsby feest, champagne party,Roaring Twenties party. Champagneglas act en hosting vanuit het champagneglas.

Lees verder - uitleg champagneglas
Prijzen van onze acts


Classic Tease


lassic Tease
Een klassieke Burlesque show met veel glitter en diamanten; een gevarieerd, klein theater: Onze danseres(sen)neemt het publiek mee naar de jaren '30, de tijd van de Burlesque shows, champagne, jazz, sigaren, Vaudeville en maffia.

Waaier act


Waaier act
Een sensuele, bijna magische en hilarische act door onze danseres of danseressen.
Wij beschikken over 12 waaiers, dus een show tot 6 danseressen met 12 waaiers is mogelijk. Onze waaiers zijn standaard wit, maar op verzoek en tegen meerprijs kunnen wij met waaiers in de gewenste kleur (de kleur van uw bedrijf of de kleur van uw thema) optreden.
Deze act kan worden geboekt als solo act, maar ook met meerdere danseressen, of in combinatie met de champagneglas act, etc.

Dirty Laundry act


Dirty Laundry act
Een ludieke act op de muziek van Bitter Sweet "dirty laundry".
Onze danseres komt op met een vintage wasbak en begint zich uit te kleden op de muziek. Al dansend gaat ze haar blouse en rok wassen. Ze hangt deze op een waslijn en gaat verder met het uitdoen van haar bh’tjes (indien gewenst – graag van tevoren aan ons doorgeven - tot aan haar tepelplakkers). Deze act is sensueel en grappig, de danseres gaat strippend toch niet helemaal uit de kleren...

Kamerscherm act


Kamerscherm act
Strip en tease. Een grappige act met een antiek, transparant kamerscherm. Dit scherm is in het licht doorzichtig; je kan alleen silhouetten zien. Af een toe verschijnt ze voor het scherm, alsof ze alleen in een kamer is en niemand haar kan zien…

Danseres springt uit een enorme taart


Danseres springt uit een enorme taart
Een danseres komt dansend tevoorschijn uit een grote taart; zeer leuk voor bijvoorbeeld verjaardagen!De taart brengt mensen bij elkaar - of het nu allemaal echt is of niet –en brengt de stemming er goed in!De danseres kan zelfs uit de taart springen met vuurwerk of met een echte slang, als felicitatie.

The Jungle Kitty Burlesque show, inclusief een leuke slang


The Jungle Kitty Burlesque show, inclusief een leuke slang
Een sexy danseres verschijnt, die vuur eet tijdens het dansen, in een bijpassend kostuum. Deze act is absoluut adembenemend!

The Cotton Club - Night Club 1930 - The Great Cabaret band


The Cotton Club - Night Club 1930 - The Great Cabaret band
De Cotton Club is de mooiste plek om een Burlesque cocktailact te doen. Deze act creëert de ambiance ten tijde van het alcoholverbod, toen alcohol in handen van de maffia was. Een tijd van jazz, sigaren, champagne, Burlesque en Vaudeville.
In dit thema hebben wij een jonge, mooie danseres: Marcia!
Een danseres en gedachtenlezeres uit de dertiger jaren, maar ook acrobaten, saloon dames en natuurlijk mooie Burlesque danseressen.
Dit thema neemt u mee terug naar de jaren '30 op Broadway. Een ‘Classy&Sassy’ Burlesque striptease, gecombineerd met uptempo jazz-bewegingen!
Zelfs een zangeres in bad behoort tot de mogelijkheden!

Crystal Gazer


Crystal Gazer
Een waarzegster uit de jaren ‘40!Durf je toekomst te zien met Crystal Gazer Scarlett. Een Crystal Gazer is een vintage waarzegster. Ze heeft ook een vintage woonwagen uit de jaren ‘40. Maar zij kan ook worden geboekt met haar eigen vintage tent, tafel of lopende tafel.

Burlesque zangeres, vintage zangeres
Burlesque zangeres, vintage zangeres
We beschikken over diversezeer getalenteerde zangeressen die een Burlesque of vintage sfeer kunnen creëren op uw evenement of feest. Alle artiesten kunnen solo werken en sommigen ook met een band. Afhankelijk van de ruimte en het budget kunnen ze optreden met een achtergrondtrack of met een volledige band.Een act die uitstekendgecombineerd kan worden met een Burlesque show.

Little people


Little people
Alegria heeft een fantastisch assortiment aan‘dwerg-entertainers’ beter gezegd: little people, kleine mensen,die geboekt kunnen worden en die allemaal gegarandeerd een goede sfeer maken op uw feest, met hun unieke kostuums en acts. Zeker om een enorme impact te hebben op uw bijzondere gelegenheid; deze artiesten zijn ideaal voor bedrijfsfeesten, productlanceringen, privéfeesten, clubnachten, etc.

Burlesque girls / Burlesque modellen / Burlesque hostesses / Promotiewerk


Burlesque girls / Burlesque modellen / Burlesque hostesses / Promotiewerk
Stelt u zich eens voor: u bent omringd door mooie, sterke, getalenteerde burleske artiesten die uw gasten met enthousiasme ontvangen! Elke act is uniek, met een verschillende complexiteit; sommige acts zijn interactief, sommige om verrast naar te kijken!
Begeleid door onze leuke, interactieve hostesses zal uw spreker de angst voor het spreken in het openbaar snel kwijtraken! Modellen met flair brengen ‘de kunst van burleske hosting’op uw feest! Onze Burlesque girls zijn zeker van toegevoegde waarde voor uw evenement. Ook voor diverse soorten promotiewerk (uitdelen en productpresentatie) en zeer geschikt als ontvangst-entertainment en netwerk-entertainment!

Charleston act


Charleston act
Een leuke, Charleston choreografie van 1, 2 of meerdere danseressen.Boek snel onze “Charleston Twins”!

Vintage DJ


Muziek, en een heerlijk gevoel uit vervlogen tijden, maar de sfeer leeft voort... Een DJ met een geweldige verzameling aan deuntjes uit de jaren twintig; voorwaarts door de bootleg jaren 30, marcherend naar de oorlogsjaren en springend met optimisme naar de rock and roll van de jaren ‘50. En dan zijn we muzikaal aanbeland in de periode van Flower Power en de vrije liefde van de jaren ‘60.

Mix en match, met verschillende acts voor een avondvullend optreden! Neem contact met ons op voor meer informatie! Alle muziekstijlen zijn bespreekbaar!

Burlesque acrobaten


Burlesque acrobaten

Magiërs


Magiërs

Aerial acts


Aerial acts

Cancan danseressen


Can-Can danseressen

Vintage fotograaf


Vintage Fotograaf

Vuurshows

Burlesque vuurshows

Poederdoos

Poderdoos

Kledingverhuuur voor reklame en fotografen

Kledingverhuuur voor reklame en fotografen

Vintage barbier

Vintage barbier


Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: artiesten.feest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: artiesten.feest@gmail.com
BURLESQUE PROMO VIDEO

Burlesque acts Burlesque acts

Burlesque acts Burlesque acts

Burlesque acts Burlesque acts


Bij ons kunt u boeken:

Champagneglas act: champagneact.nl
Burlesque acts - een Burlesque act kiezen: burlesque-act.nl
Een Burlesque danseres kiezen of eenBurlesque dansgroep: burlesque-danseres.nl
Vintage fotograaf: burlesque-party.nl
Little people boeken:vburlesqueacts.nl
Burlesque hostesses en shows: burlesque-feest.nl
Burlesque show met slangen: burlesque-danseressen.nl
Crystal gazer uit de Twenties - Miss Vedette: burlesque-show.nl
Wat is Burlesque?: burlesquedanseressen.nl
Decor, eten en drinken: burlesquefeest.nl
All-in concept Burlesque themafeest: burlesque-thema-avond.nl
Burlesque vuurspuwer: burlesquedanseres.nl
Burlesque acrobatenen magiërs: burlesquethemaavond.nl
Burlesque bands en zangeressen: burlesque-shows.nl
Burlesque workshops: burlesque-thema-feest.nl
Vintage DJ - Een leuke DJ voor je vintage feest!: greatgatsbyfeest.nl
Kijk voor foto’s van vorige feesten op: burlesque-acts.nl
Kijk voor de prijzen van onze acts op: burlesqueact.nl
Zie uitleg champagneglas act op: champagneact.nl
Vacatures / Burlesque danseres worden: danseresworden.nl

Contactgegevens:
Bel ons:

Vanuit Nederland:
Telefoon & WhatsApp: 0320 - 69037 Mobiel: 06-29 457 407 of 06 44 508 525

From outside the Netherlands:
Telephone & WhatsApp: 0031320 - 69037 Mobile: 00316-29 457 407 of 00316 44 508 525 E-mailadres: artiesten.feest@gmail.com
of chat met ons via de chat functie op deze website!

Des te meer acts u boekt, deste groter de korting! (Actie: bij het boeken van 5 acts iséén act gratis!)
Burlesque acts Onze danseressen Champagneglas act
Burlesque acts
Burlesque acts Een Burlesque act kiezen Lady simone
Burlesque acts
Burlesque acts Vintage fotograaf Little people boeken Burlesque hostesses en shows
Burlesque acts
Burlesque acts Crystal gazer uit de Twenties Cancan danseressen Show met slangen
Burlesque acts
BETALINGEN:

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50% vooraf en 50% op de dag van het feest bij aankomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie?

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement (voor aanvang shows) – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen. 

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?


Burlesque acts Burlesque vuurspuwer Burlesque acrobatenen magiërs Burlesque bands en zangeressen
Burlesque acts
Burlesque acts Eten en drinken Magiërs, magic Burlesque acrobatenen magiërs
Burlesque acts
Burlesque acts Danseres Antonella Danseres Ashvini
Burlesque acts
Burlesque acts Surprise cake burlesque show Danseres Noor Danseres Mariana Burlesque workshops
Burlesque acts
Burlesque acts Kostuumverhuur Uitleg champagneglas Vintage DJ Poederdoos act Dirty Loundry Act Waaier dans act
Burlesque acts


Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
Burlesque acts
Burlesque acts

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Bokhoven Boksum Bokt Bollingawier Bolnes Bolsward Bontebok Boornbergum Boornzwaag Borculo Borger Borgercompagnie Borgharen Borgsweer Borkel Born Borne Bornerbroek Bornwird Borssele Bosch en Duin Boschoord Boskamp Boskoop Bosschenhoofd Bosschenhuizen Boukoul Bourtange Boven Hardinxveld Bovenkarspel Bovenkerk (Amstelveen) Bovenkerk (Vlist) Boven Leeuwen Bovensmilde Boxmeer Boxtel Bozum Braamt Brachterbeek Brakel Brandwijk Brantgum Breda Bredevoort Breede Breedenbroek Breezand Breezanddijk Breklenkamp Breskens Breugel Breukelen Breukeleveen Brielle Brijdorpe

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de burlesque danseressen muziek vindt u HIER.


Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.